Succesverhalen van medewerkers

Wat medewerkers over het 1-op-1 traject zeggen

Marjoleine Firet

Koen heeft mij – nadat ik me lang vasthield aan m’n comfortzone – weer laten dromen! In zijn werkruimte ‘De Droombasis’ heeft hij een veilige en creatieve sfeer gecreëerd, waardoor je hart opengaat en je in vijf sessies jouw eigen kompas weer in handen hebt.

MARJOLEINE FIRET
Arthur Ebrahimi

De laatste jaren maakte ik in mijn werk vooral vanuit m’n hoofd keuzes. Hierdoor liep ik vast en ik begon me af te vragen wat ik écht wilde. Door het traject bij Koen ben ik eindelijk weer gaan voelen waar mijn passie ligt en hoe ik die kan toepassen in mijn werk.

ARTHUR EBRAHIMI
Jacqueline Gerritsen

Het traject met Koen was een gouden greep! In een creatieve omgeving durft hij de vragen te stellen die er toe doen en samen hebben we mijn pad letterlijk zichtbaar gemaakt. Het resultaat? Geen rapport met suffe conclusies, maar míjn verhaal in beelden.

JACQUELINE GERRITSEN
Han Reimert

Voor het traject had ik veel twijfels in mijn hoofd over wat ik wil in mijn werk. Na het traject met Koen waren die twijfels weg. Met een heldere richting – visueel samengevat op een prachtige praatplaat – ben ik nu volop aan het netwerken en oriënteren geslagen!

HAN REIMERT
Frederique Nijhuis

Op een creatieve manier heeft Koen een heleboel onrust bij mij weggenomen. Door zijn traject is mijn volgende loopbaanstap concreet geworden en ik heb duidelijke acties die ik te nemen heb. Voor wie uit het wollige wil blijven is Koen een échte aanrader.

FREDERIQUE NIJHUIS
Daniël Bruggeman

Koen is een chille open minded gast waar ik al snel een goede klik mee had. Met zijn visuele methode werkt hij anders dan andere job-coaches en het traject heeft me veel dingen duidelijk gemaakt. Hierdoor kreeg ik het zetje dat ik nodig had om toch van baan te switchen.

DANIËL BRUGGEMAN
Ronnie Rutgers

Het visualiseren was voor mij dé manier om helder te krijgen wat ik wil. En ook wat ik niet wil. Dankzij het traject heb ik in mijn huidige functie een aantal zaken kunnen afsluiten en ik ben nu in onderhandeling over een nieuwe functie binnen de organisatie.

RONNIE RUTGERS
Valérie van den Brink

Tijdens de creatieve sessies met Koen werd mijn verhaal stap voor stap helder. Met name door het visualiseren werden alle verbanden en patronen veel duidelijker zichtbaar. Ik heb nu éindelijk de koers gevonden die ik altijd heb gemist.

VALÉRIE VAN DEN BRINK
Maarten Paalman

Onder Koen’s bevlogen begeleiding werkten we aan een visuele vertaling van wat ik écht wil in mijn werk. Het mooie is: je ziet het letterlijk ontstaan! Een fijne werkwijze, waarbij Koen je goed weet te prikkelen en je innerlijke drive naar boven weet te halen.

MAARTEN PAALMAN
Mirjam Nijhuis

De begeleiding van Koen was top bij het visualiseren van wat ik écht graag wil (ook al was ik aanvankelijk sceptisch over het tekenen). Door het heldere resultaat kon ik héél gericht zoeken naar een nieuwe uitdaging en die heb ik inmiddels ook gevonden!

MIRJAM MORSHUIS
Gijs Kamphuis

Super begeleiding gehad van Koen bij het helder krijgen van wat ik écht wil in mijn werk! Door het visualiseren werd het plaatje lekker concreet. Met als kers op de taart dat ik na afloop van het traject door zijn netwerk een andere baan heb gevonden!

GIJS KAMPHUIS
Sarah Nab

Koen heeft mij in zijn Droombasis geholpen om de onrust in mijn hoofd – al mijn gedachtespinsels – in één beeld te vangen, waardoor ik mijn doel nu létterlijk voor ogen heb. Hij gaf me daarnaast de overtuiging dat je écht je eigen baan kunt creëren.

SARAH NAB
Martijn Molenkamp

Door te visualiseren werd mijn verhaal in rap tempo duidelijk. De creatieve setting van De Droombasis haalde me bovendien uit m’n dagelijkse dynamiek, waardoor ik open, vrij en vanuit rust naar m’n verhaal kon kijken. Dit zou iedereen moeten doen.

MARTIJN MOLENVELD
Stephanie Ankone

Wat wil ik écht in mijn werk? In eerdere coach-gesprekken kwam ik met deze vraag maar niet verder. Ik miste naast veel ideeën een duidelijke koers. Koen bracht met zijn visuele aanpak die helderheid wel. Ik zie nu létterlijk voor me welke kant ik op wil!

STEPHANIE ANKONE
Leroy Nijstad

Door te visualiseren werd mijn verhaal veel duidelijker. En hierdoor kon ik mijn loopbaanwensen ook veel beter kenbaar maken bij mijn werkgever. Na een aantal veranderingen in mijn werkzaam­heden merk ik nu dat ik echt weer zin heb om naar het werk te gaan!

LEROY NIJSTAD
Hester op de Haar

Koen bracht hoofd en hart weer bij elkaar. Het resultaat was dat ik een plan had (uitgetekend en al!) waarvan ik wist en voelde dat het goed zat. Met mijn verhaal en de focus op wat ik écht wil ben ik de wereld ingestapt en er gingen weer nieuwe deuren open.

HESTER OP DE HAAR

Wat HR managers over het groepstraject zeggen

Heleen Verschoor

Het visualiseren van ambities, de sfeer tijdens het traject en zeker ook de 1-op-1 sessie’s met Koen zijn door de medewerkers zeer positief ontvangen. Het traject heeft heel concrete stappen opgeleverd. Dus fijn voor alle betrokkenen!

HELEEN VERSCHOOR
Nicky Jansen

Onze collega’s vonden de visuele uitwerking van hun eigen groeipad verhelderend en verrassend. Koen stelt goede vragen, zet de ander op creatieve wijze aan het denken en helpt om houvast én richting te geven. Waardevol! Dank Koen.

NICKY JANSEN