1-OP-1 TRAJECT

Weet wat je écht wilt in je werk.

Krijg als medewerker helder wat je écht wilt in je werk, welke stappen je gaat zetten en heb weer plezier en zin in je werkdag!

Probleem_1op1

Krijg je maar niet helder wat je écht wilt in je werk?

Je bent een medewerker die vastloopt in z’n huidige werk. Je hebt véél meer in je mars dan je momenteel laat zien, maar op de plek waar je nu zit voel je je beperkt. Het gevolg: je mist uitdaging en je gaat met tegenzin naar je werk.

Maar wat wil ik dan wél? Dat is de vraag die jou bezighoudt. Waardoor je tot op heden nog geen keuzes durft te maken en daadwerkelijk actie onderneemt.

Ook traditionele testen en praatsessies helpen je niet verder. De output is voorspelbaar, te algemeen en bovendien kom je met alleen praten nooit tot de kern van wat je écht wilt.

Maar niks doen is niet langer een optie. De situatie maakt je ongelukkig. Zowel op je werk als in je privéleven.

MIJN METHODE

In 3 stappen weten wat je écht wilt in je werk

1. Loskomen

Kom los van je dagelijkse beslommeringen en stap in De Droombasis. Een creatieve ruimte waar je spelenderwijs terugkeert naar je éigen basis.

1 SESSIE

2. Samenvallen

Val samen met dat wat je écht wilt door middel van Visual Thinking. Een bewezen methodiek waarmee je jouw ambitie kraakhelder maakt.

2 SESSIES

3. Opstijgen

Stijg op en kom in actie. We eindigen het traject met een overzichtelijk en visueel actieplan, waarin je de eerste stap ook écht gaat zetten.

2 SESSIES

Het resultaat van weten wat je écht wilt in je werk

Vrijheid & Autonomie

Je pakt de regie over je loopbaan en je geeft je werk vorm zoals jij dat zélf wilt.

Laten zien wat je waard bent

Je kunt laten zien waar je goed in bent, wat je gaaf vindt en je krijgt daar waardering voor.

Zin in
je dag

Je hebt affiniteit met je werk en het is je passie, waardoor je met energie aan je dag begint.

Marjoleine Firet

Koen heeft mij – nadat ik me lang vasthield aan m’n comfortzone – weer laten dromen! In zijn werkruimte ‘De Droombasis’ heeft hij een veilige en creatieve sfeer gecreëerd, waardoor je hart opengaat en je in vijf sessies jouw eigen kompas weer in handen hebt.

MARJOLEINE FIRET
Arthur Ebrahimi

De laatste jaren maakte ik in mijn werk vooral vanuit m’n hoofd keuzes. Hierdoor liep ik vast en ik begon me af te vragen wat ik écht wilde. Door het traject bij Koen ben ik eindelijk weer gaan voelen waar mijn passie ligt en hoe ik die kan toepassen in mijn werk.

ARTHUR EBRAHIMI
Jacqueline Gerritsen

Het traject met Koen was een gouden greep! In een creatieve omgeving durft hij de vragen te stellen die er toe doen en samen hebben we mijn pad letterlijk zichtbaar gemaakt. Het resultaat? Geen rapport met suffe conclusies, maar míjn verhaal in beelden.

JACQUELINE GERRITSEN
Han Reimert

Voor het traject had ik veel twijfels in mijn hoofd over wat ik wil in mijn werk. Na het traject met Koen waren die twijfels weg. Met een heldere richting – visueel samengevat op een prachtige praatplaat – ben ik nu volop aan het netwerken en oriënteren geslagen!

HAN REIMERT
Frederique Nijhuis

Op een creatieve manier heeft Koen een heleboel onrust bij mij weggenomen. Door zijn traject is mijn volgende loopbaanstap concreet geworden en ik heb duidelijke acties die ik te nemen heb. Voor wie uit het wollige wil blijven is Koen een échte aanrader.

FREDERIQUE NIJHUIS
Daniël Bruggeman

Koen is een chille open minded gast waar ik al snel een goede klik mee had. Met zijn visuele methode werkt hij anders dan andere job-coaches en het traject heeft me veel dingen duidelijk gemaakt. Hierdoor kreeg ik het zetje dat ik nodig had om toch van baan te switchen.

DANIËL BRUGGEMAN
Valérie van den Brink

Tijdens de creatieve sessies met Koen werd mijn verhaal stap voor stap helder. Met name door het visualiseren werden alle verbanden en patronen veel duidelijker zichtbaar. Ik heb nu éindelijk de koers gevonden die ik altijd heb gemist.

VALÉRIE VAN DEN BRINK
Ronnie Rutgers

Het visualiseren was voor mij dé manier om helder te krijgen wat ik wil. En ook wat ik niet wil. Dankzij het traject heb ik in mijn huidige functie een aantal zaken kunnen afsluiten en ik ben nu in onderhandeling over een nieuwe functie binnen de organisatie.

RONNIE RUTGERS
Mirjam Nijhuis

De begeleiding van Koen was top bij het visualiseren van wat ik écht graag wil (ook al was ik aanvankelijk sceptisch over het tekenen). Door het heldere resultaat kon ik héél gericht zoeken naar een nieuwe uitdaging en die heb ik inmiddels ook gevonden!

MIRJAM MORSHUIS
Maarten Paalman

Onder Koen’s bevlogen begeleiding werkten we aan een visuele vertaling van wat ik écht wil in mijn werk. Het mooie is: je ziet het letterlijk ontstaan! Een fijne werkwijze, waarbij Koen je goed weet te prikkelen en je innerlijke drive naar boven weet te halen.

MAARTEN PAALMAN
Sarah Nab

Koen heeft mij in zijn Droombasis geholpen om de onrust in mijn hoofd – al mijn gedachtespinsels – in één beeld te vangen, waardoor ik mijn doel nu létterlijk voor ogen heb. Hij gaf me daarnaast de overtuiging dat je écht je eigen baan kunt creëren.

SARAH NAB
Gijs Kamphuis

Super begeleiding gehad van Koen bij het helder krijgen van wat ik écht wil in mijn werk! Door het visualiseren werd het plaatje lekker concreet. Met als kers op de taart dat ik na afloop van het traject door zijn netwerk een andere baan heb gevonden!

GIJS KAMPHUIS
Stephanie Ankone

Wat wil ik écht in mijn werk? In eerdere coach-gesprekken kwam ik met deze vraag maar niet verder. Ik miste naast veel ideeën een duidelijke koers. Koen bracht met zijn visuele aanpak die helderheid wel. Ik zie nu létterlijk voor me welke kant ik op wil!

STEPHANIE ANKONE
Martijn Molenkamp

Door te visualiseren werd mijn verhaal in rap tempo duidelijk. De creatieve setting van De Droombasis haalde me bovendien uit m’n dagelijkse dynamiek, waardoor ik open, vrij en vanuit rust naar m’n verhaal kon kijken. Dit zou iedereen moeten doen.

MARTIJN MOLENVELD
WAAR KLANTEN WERK(T)EN:

Hoe je het meeste uit het traject haalt

Je bent
open

Je werkgever weet van je situatie, zodat je alle support hebt om werk te maken van wat je écht graag wilt.

Je hebt
budget

Je beschikt over loopbaan­budget, zodat je je niet druk hoeft te maken over de kosten en je hoofd helemaal vrij is.

Je geeft
aandacht

Je richt je aandacht volledig op het traject, zodat je pas daarná bezig hoeft te zijn met keuzes maken en vervolgstappen.

Keertje video-bellen?

Plan hieronder een gratis en vrijblijvende kennismaking (via Google Meet). Tijdens deze call kijken we waar je precies tegenaan loopt, of wij een match zijn en of ik iets voor je kan betekenen. Spreek je snel!

P.S. Kun je geen geschikt moment vinden? Mail dan even naar hallo@droombaas.com