Wat anderen over Droombaas zeggen

Bekijk diensten
Pim Stulen

“Het is gaaf om met de hulp van Droombaas visueel in kaart te brengen wat je mensen vinden en willen binnen de organisatie. Zo kunnen we er samen beter voor zorgen dat iedereen z’n kansen kan blijven pakken en kan doen wat ‘ie leuk vindt!”

Pim Stulen, Directeur bij 101 Industriële Automatisering

“Droombaas is relaxed, oprecht en betrokken. Hij beschikt bovendien over een flinke dosis humor. Met die eigenschappen creëert hij een setting die comfortabel en vertrouwd voelt.”

Judith Ros

“Voor mij ging de Sprintsessie veel verder dan alleen mijn droombaan. Hoe wil je als mens in het leven staan? Wat raakt je echt? Door veel ruimte voor de meer existentiële vragen brengt Droombaas loopbaancoaching naar een hoger niveau.”

Judith Ros, Zelfstandig ondernemer bij Krang Strategie & Concept
Frank te Velde

“Inspirerend, prikkelend, te gek. Enkele kreten die ik zo kan benoemen als ik denk aan het 1-op-1 Droombaan-programma.”

Frank te Velde, Medewerker bij Domijn
Jan-Hendrik Pongers

“Het programma met Droombaas leidde direct tot meer openheid, plezier en inzicht in elkaar. Wat uiteindelijk leidde tot een hoger niveau van werkplezier, vertrouwen en saamhorigheid.”

Jan-Hendrik Pongers, Directeur bij Pongers
Tim Klaver

“Ik pluk nu al vrijwel dagelijks de vruchten van hetgeen ik met Droombaas in beeld heb gebracht. In die zin dat ik er trots op ben wanneer ik dit beeld aan anderen kan laten zien. Het is ook een mooie aanvulling op je CV en geeft je handvatten voor een pitch!”

Tim Klaver, Medewerker bij Saxion
Astrid Olde Olthuis

“Door hetgeen wat ik het allerliefste zou doen te visualiseren, kwam ik al vrij snel tot de kern van wat ik nu écht zou willen gaan doen. De sessies met Droombaas hebben er voor mij concreet toe geleid dat ik mijn hart ga volgen en mijn eigen bedrijf ga starten.”

Astrid Olde Olthuis, Zelfstandig ondernemer bij Fietsen met Astrid
Femke Rijnberg

“We hebben niet alleen veel lol gehad met elkaar, maar zijn ook tot goede inzichten gekomen. De methode van tekenen is toegankelijk en krachtig. Het zorgt voor inspiratie, en maakt de weg die je voor jezelf uitstippelt tastbaar.”

Femke Rijnberg, Teammanager bij Menzis

“De methode van tekenen is toegankelijk en krachtig. Het zorgt voor inspiratie, en maakt de weg die je voor jezelf uitstippelt tastbaar.”

Alfons Sanders

“Droombaas geeft je de kans om een blauwdruk te maken van dat waar jouw perfecte werk aan zou moeten voldoen. Ik voelde me gehoord, ervaarde vertrouwen en het gaf me energie om te onderzoeken en vol vertrouwen de toekomst in te stappen. Een absolute aanrader als je wilt switchen, maar niet weet naar wat of hoe!”

Alfons Sanders, Medewerker bij Omrin Estafette
Daisy Meekes

“Wat kun je snel en goed inzicht krijgen zodra je iets visueel maakt! Dat is wat Droombaas doet en dat is precies wat ik nodig had. Al 4 jaar lang werk ik als zelfstandige en soms heb je dingen in je hoofd die je vervolgens niet goed op papier kunt krijgen. Door de sessies met Droombaas heb ik dit in zeer korte tijd helder gekregen.”

Daisy Meekes, Zelfstandig ondernemer bij Daisy Meekes Consultancy
Maikel Venema

“Droombaas heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in waar mijn innerlijke krachten en drijfveren liggen. Ik herken ze nu beter en kan ze daardoor makkelijker in de praktijk gebruiken! De sessies worden stapje voor stapje opgebouwd en hierdoor overzichtelijk. Door middel van tekenen maak je een visuele mind-map van jezelf.”

Maikel Venema, Medewerker bij Rabobank Centraal Twente
Marthe Wassink

“Droombaas heeft mij enorm geholpen bij het aanspreken van mijn creatieve brein (dat al enige tijd flink ingedut was). Dit heeft mij geholpen om duiding en focus aan te brengen in mijn next step. Elke dag denk ik wel even aan mijn tekening. Dan weet ik weer waarvoor ik doe wat ik doe :)”

Marthe Wassink, Medewerker bij Beter Wonen

“Het visualiseren geeft je de kracht en het enthousiasme om je huidige werk anders in te richten, of zelfs volledig opnieuw te beginnen.”

Manon Hornman

“Droombaas geeft je de mogelijkheid om vanuit je gevoel uit te vinden wat jij al die tijd verborgen hebt gehouden voor jezelf. Het visualiseren geeft je daarnaast de kracht en het enthousiasme om je huidige werk anders in te richten of zelfs volledig op nieuw te beginnen. De samenwerking met Droombaas heb ik als prettig ervaren. Niet dwingend, slechts helpend. Een echte aanrader voor iedereen!”

Manon Hornman, Zelfstandig ondernemer bij Visual Brightness
Noor Oosterbroek

“In 4 sessies – waarin ik het af en toe best lastig vond om antwoorden op vragen te tekenen – heb ik toch een helderder beeld gekregen van waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Het fijne is dat je dit door middel van een visuele mind-map in één oogopslag ziet.”

Noor Oosterbroek, Medewerker bij Rabobank Twente Oost
Lotte Tijman op Smeijers

“Tijdens mijn traject wist Droombaas écht aan te sluiten op mijn behoefte en (hulp)vragen. Uiteindelijk heb ik dankzij Droombaas duidelijk in beeld waar ik voor sta, waar mijn krachten liggen en waar ik naar toe wil werken! Super tof! Wanneer je op zoek bent naar je droombaan en het lef hebt om deze in beeld te brengen, is Droombaas de aangewezen partij om je hierbij te helpen.

Lotte Tijman op Smeijers, Medewerker bij BrumBrum