Maak kennis met Droombaas

Bekijk diensten

Wat Droombaas doet

Droombaas helpt mensen met het visualiseren van hun “droombaan”, door middel van tekenen. Oprichter Koen Lohmann tekende van kinds af aan al. Dag in, dag uit. Het is één van zijn passies. En daarnaast heeft tekenen een heel nuttige functie als het gaat om het regie voeren op jouw werkende leven. De belangrijkste voordelen op een rij:

  1. Je prikkelt je verbeelding
  2. Je ziet het patroon in je (werkende) leven letterlijk voor je
  3. Je bent beter in staat om te uiten wie je bent en wat je wilt
  4. Je versimpelt en ordent je gedachten
  5. Je ontwikkelt jezelf op een leuke manier!

De diensten die Droombaas aanbiedt

Droombaas biedt in de basis 5 diensten aan, zowel in teamverband als individueel:

  1. Bedrijfsprogramma
  2. Groepsprogramma
  3. Individueel programma
  4. Oppepsessie
  5. Powernap

Benieuwd naar het overzicht van de diensten? Klik hier.

Hoe Droombaas werkt

Een programma, sessie of workshop van Droombaas wordt bestempeld als ludiek, creatief en speels. Deze “vibe” wordt aangewakkerd en versterkt door de unieke plek waar de sessies plaatsvinden: De Droombasis. Je vindt hier tekenwanden, stiften, muziek, sfeervolle theaterlampen, voetballen, een skippybal, zitzakken, een schommel en nog veel meer om de “speelsheid” in jou op gang te brengen! In De Droombasis mag je stiekem weer een beetje kind zijn, en dan krijgen de mooiste dromen de ruimte… Meer weten over De Droombasis? Neem contact op.

Het verhaal achter Droombaas

Een ludieke sollicitatie
Koen Lohmann – oprichter van droombaas – solliciteerde ooit op een ludieke manier bij strategisch ontwerpbureau INC. Nadat hij in 2015 vrijwillig afstand deed van zijn fulltime baan, hoopte hij dat dit bedrijf zijn ideale droombaan wel klaar had liggen. Niets is minder waar. Een baan bleef in eerste instantie dan ook uit, maar Koen kreeg uiteindelijk een veel groter cadeau: een bewust proces van zelfreflectie.

Spandoek

De start van Droombaas
Tijdens dit proces van zelfreflectie ontdekte Koen 1 ding: je hoeft je droombaan niet te zoeken, maar je kunt ‘m simpelweg zelf creëren. 

Deze ontdekking maakte dat Koen uiteindelijk – na 2 jaar dienstverband bij INC – zijn eigen droombaan creëerde. Hij riep Droombaas in het leven. Hierin combineert hij zijn verhaal en ervaring op een unieke manier met zijn tekentalent. Inmiddels heeft Koen al vele mensen geholpen met het visualiseren van hun droombaan. Check hier wat zij over Droombaas zeggen.

Je eigen droombaan creëren
Het creëren van je eigen droombaan is voor Koen nog elke dag de drijvende kracht achter hetgeen wat hij doet. Het creëren van je droombaan betekent voor hem dat je de ultieme vrijheid hebt om te experimenteren met de unieke “ingrediënten” waar je als individu over beschikt. Ingrediënten in de vorm van o.a. ervaringen, drijfveren, talenten, kennis, vaardigheden, eigenschappen en persoonlijkheidskenmerken. Gooi deze – visueel gesproken – in de blender en de uitkomst is een zelf gecreëerde “droombaan” waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Met als gevolg dat jouw waarde voor je omgeving alleen maar groter wordt! Iets mooiers kun je niet doen, toch?

Meer weten over het verhaal achter Droombaas? Neem contact op.

Contact

Droombaas
Blekerstraat 165 (De Droombasis)
7513 DT Enschede

E hallo@droombaas.com
T 06 – 20 66 65 17

Diensten

Droombaas biedt sessies aan in zowel teamverband als individueel. Nieuwsgierig?

Bekijk diensten

Shop

Lekker doe-het-zelven? Check de digitale producten van Droombaas die je eenvoudig kunt aanschaffen en direct kunt gebruiken!

Bekijk producten

Testimonials

Benieuwd naar de ervaringen van andere “Droombazen”, zodat je beter weet wat Droombaas voor jou kan betekenen?

Bekijk testimonials