Doordat mijn medewerkers stil staan bij hun ideale rol binnen de organisatie, merk ik dat zij beter in staat zijn om regie te voeren op hun eigen werkgeluk.

Waarde

Wat het programma oplevert voor jouw medewerkers

Medewerkers die vanuit een rijker zelfbeeld meer regie voeren op hun loopbaan

Medewerkers die aan het werk zijn met meer energie en bevlogenheid

Medewerkers die vanuit zichzelf nog meer toegevoegde waarde hebben voor jouw bedrijf

Cyclus

Wat we tijdens het programma gaan doen

Je medewerkers visualiseren hun droombaan in meerdere sessies, aan de hand van deze thema’s:

Ontdekken

Ontdekken

Hier legt iedere medewerker z’n basis. Ontdek wat een medewerker drijft en wat z’n kracht is. Waar krijgt iemand energie van en wanneer ervaart iemand flow?

Dromen

Dromen

Wat zou een medewerker écht het allerliefste willen doen? Hoe ziet iemand z’n droombaan binnen jouw organisatie voor zich?

Doen

Doen

Wat worden de concrete akties die een medewerker gaat uitproberen om z’n droombaan te realiseren? We maken een overzichtelijk en visueel actieplan.

Reflecteren

Reflecteren

Na het testen van de acties kijken we terug. Wat waren succesfactoren? Wat heeft de medewerker geleerd en wat doet hij of zij de volgende keer anders?

Bedrijfsprogramma Sfeer 1
Bedrijfsprogramma Sfeer 2
Bedrijfsprogramma Sfeer 3

Inclusief

Inspiratie- en tekenboek

Iedere medewerker krijgt een uniek inspiratie- en tekenboek. Hierin staan handige oefeningen, tips en tricks waarmee de medewerkers zichzelf tussen de sessies door kunnen blijven inspireren!

Inspiratie- en tekenboek

Inclusief

Basisles ‘Leren visualiseren’

Aan het begin van de eerste sessie krijgen de medewerkers een basisles in tekenen. Hierdoor is de medewerker beter in staat om zichzelf uit te drukken op papier. En… een mooie bijkomstigheid: tekenen is een handige tool om toe te passen tijdens het versimpelen van complexe materie tijdens meetings en vergaderingen!

Leren visualiseren

Hoe we de voortgang borgen

Visual per sessie

Visuele output na elke sessie

De output van elke sessie borgt iedere medewerker – al tekenend – voor zichzelf op papier. Zo kan de medewerker makkelijk terugkijken op z’n proces en bovendien eenvoudig zaken delen met collega’s en/of leidinggevenden.

Zikke

ZIKKE Portfolio

De (mobiele) app van ZIKKE stelt de medewerker in staat om z’n proces digitaal te borgen aan de hand van foto’s in een visuele tijdlijn. Denk aan foto’s van de tekeningen uit de sessies, maar ook foto’s van relevante gebeurtenissen.

Wat jouw medewerkers krijgen

Meerdere verdiepende sessies

Aantal en invulling in overleg

Visuele output
na elke sessie

De Droombasis als unieke inspiratieplek

Inspiratie- en tekenboek

Inclusief vrije toegang tot Droombaas-formats

Basisles
‘Leren visualiseren’

ZIKKE Portfolio

Jan-Hendrik Pongers

“Het programma met Droombaas leidde direct tot meer openheid, plezier en inzicht in elkaar. Wat uiteindelijk leidde tot een hoger niveau van werkplezier, vertrouwen en saamhorigheid.”

Jan-Hendrik Pongers, Directeur bij Pongers
Femke Rijnberg

“We hebben niet alleen veel lol gehad met elkaar, maar zijn ook tot goede inzichten gekomen. De methode van tekenen is toegankelijk en krachtig. Het zorgt voor inspiratie, en maakt de weg die je voor jezelf uitstippelt tastbaar.”

Femke Rijnberg, Teammanager bij Menzis

Neem contact op